Home
Mjete të tjera grimi
THE ONE
THE ONE Dual Brushë për vetulla

Përshkrim

Furçë për vetulla me shumë qëllime, me performancë të lartë me krehër.Qimet e ngurta dhe furça e pjerrët ndihmojnë që produkti të vazhdojë me lehtësi dhe saktësi. Krehni për të përgatitur, rregulluar, përcaktuar dhe mbushur vetullat.


Bërë me një dorezë druri të certifikuar të përgjegjshme për mjedisin dhe qime të dendura me cilësi më të lartë, të personalizuara në gjatësinë dhe diametrin e majës për funksionim efikas dhe preciz. Çdo furçë vjen në paketim 100% të qëndrueshëm të ricikluar.

Krehni vetullat dhe përdorni qimet e forta dhe të pjerrëta për të krehur dhe përcaktuar dhe mbushur vetullat e rralla me pudër vetullash. Fundi i pjerrët siguron aplikim të lehtë dhe efikas të produktit.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.