Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Adam Çantë

Përshkrim

Në përputhje me paketimin e belit gjithnjë të popullarizuar, projektuesi Adam Sward krijoi këtë çantë unike, në formë fshikëze që jep një pamje të re, super-trend. Në material të zi, të butë, të lakueshëm, me zinxhir metalik të kundërt, të dendur - i përsosur për bartjen e sendeve themelore ndër-trupore. Projektuesi i logofiuar dhe dorëzuar në paketim të dizajnuar posaçërisht.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.