Home
Syze Dielli
Aksesorë Mode
Adam Syze

Përshkrim
Asnjëherë nuk është vonë për të qenë vërtet elegant! Përditësoni pamjen tuaj këtë sezon me këto ditë unike me diell, në formë mace në kafe breshke.Të mbledhura në një qese të freskët, me logo të stilistit Adam Sward.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.