Home
Syze Dielli
Norrsken
Syze dielli katrore

Përshkrim
Hapni pranverën në hije me një shkëlqim të ngrohtë dhe një formë portreti, të gjitha lajkatare. Kornizat e modeluara me guaskë breshke janë zbukuruar me kristale Swarovski dhe janë të pajisura me një lente ngjyrë kafe të errët, të polarizuar, duke bllokuar rrezet e dëmshme UVA dhe UVB. Dorëzohet në një kuti të zezë të fortë me një leckë lëmimi të butë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.