Home
Syze Dielli
Norrsken
Syze dielli Classica

PërshkrimNjë palë kornizash ultra të lehta, gjysëm të rrumbullakëta në çelik të pandryshkshëm me një thjerrëz me gradient, të ngrohtë kafe është zgjedhja ideale për një pamje të përjetshme, të ftohur. Lente është e polarizuar, duke mbrojtur sytë tuaj nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB. Dorëzohet në një kuti të zezë të fortë me një leckë lëmimi dhe të butë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.