Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Golden Detangler Brushë

Përshkrim

Furçë elegante për zbërthim me detaje të arta. Zbut dhe parandalon dëmtimin e flokëve të padisiplinuar pasi ato zbërthehen. Madhësia e vogël praktike është perfekte për ta mbajtur me vete sa herë që jeni në lëvizje. Dhuratë ideale për pushime për veten dhe këdo që vlerëson dizajnin e mirë dhe flokët e rregulluar.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.