Home
Aksesorë për flokë
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Hair Crown Roll Stilues për flokë

Përshkrim

Një model flokësh voluminoze është perfekt për pamjet e buta dhe sensuale të verës. Ky rrotull i zgjuar i kurorës së flokëve shton vëllim duke e bërë më të lehtë për të siguruar punën tuaj me kunjat në formë U (nuk përfshihen). Provoni të futni disa nga flokët tuaj dhe t'i lini pjesën tjetër të varet, ose shkoni për një stil më madhështor të cilësisë së mirë me të gjitha flokët e futura në pjesën e pasme të qafës tuaj.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.