Home
Aksesorë për flokë
Mjete & aksesorë flokësh
Styler për Flokë

Përshkrim

Qoftë i veshur lart për bukurinë e stilit të balerinës ose i ulët për elegancë të sofistikuar, një mbushës i butë topuz është një mënyrë e pagabueshme për të shtuar volumin në topuz tuaj. Thjesht kaloni flokët në qendër dhe vendosini rreth anës së mbushësit rrjetë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.