Home
Varëse
Norrsken
Gjerdan sysh Savage Hawk´s

Përshkrim
Syri i gjysmës së çmuar të skifterit të perlë - blu i mesnatës me vija me shkëlqim të ngjyrave - është përdorur tradicionalisht në hajmalitë mbrojtëse për udhëtarët. Këtu, guri natyror është vendosur me dorë në një varëse unazë me shkëlqim, prej trëndafili, të zbritur nga një gjerdan me kordon të zi me shkëlqim.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.