Home
Varëse
Norrsken
Gjerdan gjeometrik Ceiloniti

Përshkrim
Ceiloniti me shkëlqim, të zi, është një gur i rrallë natyror, që ndan cilësi të ngjashme me rubinët dhe safirët dhe përdoret tradicionalisht për bizhuteritë e kurorës në oborret antike mbretërore. Në këtë gjerdan mahnitës, një mozaik i perlës është vendosur me mjeshtëri në një formë V-të të lakuar me ton argjendi, të përshtatur nga pikat e kristaleve të qelqit.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.