Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Karfica patkua

PërshkrimKristali i kuq i tejdukshëm i kuarcit është konsideruar tradicionalisht një gur i fuqive natyrore dhe është përdorur në ceremonitë shpirtërore, folklorike. Çfarë guri më të mirë për të dekoruar një karficë zbukuruar si patkua që sjell fat? Në shoqëri të shkëlqyeshme me kristale të imëta xhami në një mjedis me trëndafila të artë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.