Home
Vathë
Norrsken
Vathë Spring Aventurine

Përshkrim




Aventurina e gjelbër me perlë e ndritshme, gjysëm e çmuar, tradicionalisht mendohet të jetë më me fat nga kristalet. Në këto vathë të punuara me art, rruaza prej guri të prera në mënyrë të shkëlqyeshme janë hequr nga kornizat me zbukurime të gdhendura me gurë xhami vezullues, të prerë në kristal.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.