Home
Vathë
Norrsken
Vathët e syve Savage Hawk´s

Përshkrim
Syri i gjysmës së çmuar të skifterit të perlë - blu i mesnatës me vija me shkëlqim të ngjyrave - është përdorur tradicionalisht në hajmalitë mbrojtëse për udhëtarët. Këtu, guri natyror vendoset me dorë në vathë të ndritshëm, të lidhur me trëndafili dhe me pika të shkëlqyera qelqi të prera në kristal.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.