Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Unazë Spring Aventurine 19

Përshkrim
Aventurina jeshile e çmuar, gjysëm e çmuar, është një simbol i optimizmit dhe mundësive të kapura. Në këtë unazë të ndërlikuar, rruaza prej guri të prera në mënyrë të shkëlqyeshme vendosen me kujdes mbi doreza me gurë të skalitur me gurë xhami vezullues, të prerë në kristal.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.