Home
Varëse
Stoli
Breeze Turquoise Gjerdan

Përshkrim

Rroftë maksimalizmi! Përmirësoni pamjen tuaj verore me gjerdanin tonë të tejdukshëm, bruz, duke shfaqur lavdi të guximshme verore me varëse shkëlqyese që i përshtatet fytyrës.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.