Home
Varëse
Stoli
Breeze Cut Gjerdan

Përshkrim

Këto forma delikate, të prera, me lule, ekzotike dhe femërore në stilin e imët, filigran, vijnë të zbukuruara me gurë të vegjël, me gaz. Një paletë neutrale siguron që kjo pjesë e veshur të koordinohet me pothuajse gjithçka.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.