Home
Ora & të Tjera
Stoli
Breeze Orë e Konvertueshme

PërshkrimPastelët janë të nxehtë këtë sezon, duke dhënë freski rinore. Ora jonë delikate, femërore, me rrotulluesin dhe kornizën e saj me ton të kuq të artë që përmban gurë me gaz vjen në një rrip të kthyeshëm, me teksturë. Pamjet 2-në-1: Vendoseni orën në anën klasike, jashtë të bardhës ose mbrapa dhe vendoseni në anën rozë të zbehtë. Mbështjellja e dyfishtë jep efekt elegant, të mbledhur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.