Home
Varëse
Norrsken
Fuqizoni Gjerdanin e Dashurisë

Përshkrim
Frymëzuar nga qielli zhvendosës i pranverës Nordike, ky gjerdan me zinxhir të gjatë me ton ari mban një treshe me gurë gjysëm të çmuar: aventurinë jeshile me një shkëlqim qetësues, kuarc të verdhë të ngrohtë dhe kuarc sensual trëndafili - guri tradicional i dashurisë së pakushtëzuar.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.