Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Breeze Printed Bag-Çanta

Përshkrim

E gjallë dhe plot ngjyra, printimi grafik i saj çifton elegancë sportive me dridhje etnike të verës - Çanta e fundit sezonale për tu mbajtur pranë! Stili i tij i gjallë është perfekt për daljet me diell dhe shëtitoret e perëndimit të diellit. Karakteristikë e kornizës së fortë, me dorezë të fortë, rreshtim veror, pëlhure me ngjyrë fuchsia, mbyllje magnetike dhe 3 xhepa të brendshëm: 1 zip & 2 të hapur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.