Home
Varëse
Norrsken
Gjerdan tërfili me fat

Përshkrim
Këtë pranverë, sharmi ynë i preferuar është tërfili me katër fletë, që mendohet të sjellë një bekim me çdo fletë: besimin, shpresën, dashurinë dhe fatin. Vendoseni atë si një shenjë të përditshme në një gjerdan zinxhiri të hollë me ton ari, të zbukuruar me pika të vogla vese të kristalit Cubic Zirconia.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.