Home
Syze Dielli
Aksesorë Mode
Breeze Two Tone Frame Syze dielli

Përshkrim
Maksimizoni një pamje intriguese, joshëse. Rrëshqitni këto ditë me diell të freskët, me kornizë me mermer dhe bëhuni gati! Kornizat e sheshta dalluese dhe krahët e gjerë japin pamje tërheqëse, retro. Lente në kafe me gradient 2 tonësh. Qese banane-motiv.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.