Home
Varëse
Norrsken
Gjerdan Garnet Dragonfly

Përshkrim
E gjetur me bollëk në pyjet suedeze, pilivesa simbolizon guximin dhe lumturinë. Vishni atë për të festuar të gjitha fillimet e reja të pranverës, shkëlqimin e saj të ngrohtë të artë në krye me gurë me shkëlqyes Kubik Zirkonia dhe sy të vegjël në të kuqe të thellë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.