Home
Varëse
Norrsken
Gjerdan sekret trëndafili kuarci

Përshkrim
Frymëzuar nga pikat e vesës në livadhet e mjegullta alpine në agim, një rruazë e butë e lëmuar me kuarc trëndafili është pjesërisht e fshehur në një strehë me petale me ton të artë në një gjerdan të lidhur, në formë Y.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.