Home
Vathë
Norrsken
Vathë Tërfil me Fat

Përshkrim
Këtë pranverë, sharmi ynë i preferuar është tërfili me katër fletë, që besohet se sjell një bekim me çdo fletë: besimin, shpresën, dashurinë dhe fatin. Këtu, shenjat e ëmbla janë hedhur nga vathët mini-hoop me ton ari dhe zbukurohen me pika të vogla vese të kristalit Cubic Zirconia.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.