Home
Vathë
Norrsken
Vathët kuarcit të përjetësisë

PërshkrimTradicionalisht, kuarciti i bardhë besohet se i sjell përdoruesit fokusin, harmoninë dhe paqen e mendjes. Këtu, një rruaza e vetme në një vathë postimi të zbukuruar me kristale të shkëlqyera kubike Zirconia pasqyron dritën e pranverës me një shkëlqim të bardhë magjik, qumështor.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.