Home
Ora & të Tjera
Norrsken
Ora Grace Rose

PërshkrimNumri i mermerit në këtë orë krejtësisht femërore do t'i mbushë ditët tuaja me një shkëlqim rozë, të kompletuar me një rrip të butë rozë me pluhur, xham safiri jo-gërvishtëse, një kuti me ton të artë dhe trëndafila me katër kristale të shkëlqyera Swarovski.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.