Home
Grimi
Mjetet e Grimit
Selfie Beauty LED Dritë

Përshkrim

Dritë portative selfie për telefonat inteligjentë. Lehtë për tu mbajtur dhe kapur shpejt, kështu që ju mund të bëni selfie të bukura pa marrë parasysh ndriçimin përreth jush. Rregulloni me 3 nivele shkëlqimi për të krijuar disponimin dhe pamjen që ju e doni.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.