Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Still Cosy Poncho Batanije

Përshkrim

Përkuluni me stil me një batanije ponço prej pelushi në ngjyrë burgundy të thellë. Hapja e kokës mbyllet lehtësisht me butona të këputur dhe xhepi i përparmë është i përsosur për gjërat e vogla thelbësore.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.