Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Still Shtand për Tablet

Përshkrim

Kalimi më shumë kohë në shtëpi ka vendosur standarde të reja për rehati. Pavarësisht nëse jeni duke bërë blerje në internet ose duke parë seritë tuaja të preferuara, kjo stendë e butë dhe fleksibël për një tablet ose telefon do të jetë në shërbimin tuaj dhe do t'ju mbajë duart të lira.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.