Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Set Still Sticky Notes & Pen Set

Përshkrim

Shënime ngjitëse të printuara në mënyrë elegante me mermer me një stilolaps të përputhur të praruar në një kuti të bukur, miqësore me tavolinën - dhurata e përsosur për dikë që e ka merak. Bonus: stilolapsi ka një kapak silikoni për ekranet me prekje!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.