Home
Varëse
Norrsken
Prism Aventurine Varëse

Përshkrim

Me frymëzim nga rrezet e diellit që rrezatojnë oqeanin e thellë, varësja në këtë gjerdan zinxhiri të hollë me ton argjendi djep një copë aventurine të gjelbër të pastër, e prerë në një formë piramide në të dy anët për të rritur bukurinë unike të secilit gur.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.