Home
Varëse
Norrsken
Gjerdan Hues Rose Quartz

Përshkrim

Netët e buta nën qiell,gjatë perëndimit të diellit ,janë jehonë në këtë gjerdan zinxhir të lidhur me ar rozë, me një kristal të kuq prej dheu dhe gurë të lëmuar me dorë prej kuarci trëndafili natyral - simbol i dashurisë së pavdekshme.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.