Home
Vathë
Norrsken
Vathë Hues Rose Quartz

Përshkrim

Netët e buta nën qiellin me ngjyra, gjatë perëndimit të diellit,janë jehonë në këto vathë ngjyrë rozë-ari, me një kristal të kuq prej dheu dhe gurë të lëmuar me dorë prej kuarci trëndafili natyral - simbol i dashurisë së pavdekshme.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.