Sandhamn Çantë Vikendi

Përshkrim

Paraqitur në një ngjyrë klasike, të errët të kaltër, Sandhamn Weekender krenohet me një dizajn të pastër dhe pamje moderne, të dëshmuar nga dorezat e verdha të arta, të rrumbullakosura dhe theksin me rripa dekorativë. Lehtësohet nga rripa me shirita të zezë dhe të bardhë të butë të gjerë për duart që mbajnë shpatullat ose trupin kryq. Udhëtoni me stil, dukej i rafinuar dhe i relaksuar - Sandhamn Weekender varet rastësisht nga shpatulla.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.