Sandham Çantë

Përshkrim

Praktikisht një fenomen tërheqës, kjo pjesë e mrekullueshme paraqitet në një formë unike, cilindrike dhe me ngjyrë të artë-të verdhë. Duke shfaqur ndarje me dy nivele, kapaku i sipërm zbulon 8 sythe elastike për furçat e përbërjes dhe hapësirë ​​shtesë për produktet kozmetike më të vogla. Ndarja e poshtme ka 6 elastikë, duke mbajtur produktet e bukurisë në vend. Një qese rrjetë plotësuese, gjysmë transparente, për sende shtesë shoqëron rastin. Mbajeni nga doreza, ose nga shpatulla ose nga trupi kryq - duart që lirojnë. Mund të bartet gjithashtu si një çantë unike.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.