Çanta Moderne Clutch 43747!

Përshkrim
Tonaliteti i heshtur, i dyfishtë në të errët-rozë dhe blu thekson siluetën e Moderne Clutch. Zbukuruar me doreza unike, të ngjashme me stolitë dhe unaza me madhësi të madhe, me ton të artë, për rripin e rregullueshëm dhe të gjatë. Hardueri elegant, me ton të artë, thekson modelin luksoz, minimalist.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.