Moderne Weekender

Përshkrim

Udhëtoni në elegancën elegant, bashkëkohore. Oriflame Exkluziv Modern e Weekender është punuar bukur në 3 tone plotësuese të nën-deklaruara, duke theksuar siluetën. Në formën e tubave dhe të bollshëm, hapin hapjen e sipërme për të zbuluar rreshtimin e kaltër, të shtypur në logo, një xhep të brendshëm me zinxhir dhe 2 xhepa rrëshqitës. Mbajeni me doreza të dyfishta, të shkurtra ose me rripa që lidhen nga shpatulla ose nga trupi kryq - duke liruar duart.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.