Home
Maska të ndryshme
SkinPro
SkinPro Serum dhe Maskë mbuluese

Përshkrim

Mbulesa e serumit dhe maskës SkinPro është një maskë me fletë silikoni e ripërdorshme që është krijuar për të bllokuar lagështinë dhe për të ndihmuar në rritjen e përthithjes së përbërësve aktivë në mënyrë që lëkura juaj të korrë përfitimet e plota të produktit tuaj. L 220 mm x W 140 mm


Benefitet

•Dizenjuar për të rritur përthithjen e përbërësve aktivë në mënyrë që lëkura juaj të korrë përfitimet e plota të produktit tuaj.

•Përmirëson përvojën e rutinës së kujdesit të lëkurës

  • Mbyll lagështinë nga serumet dhe maskat e fytyrës dhe e lë lëkurën të ndjehet e butë dhe e ushqyer

Eksfoloni dhe pastroni lëkurën tuaj. Aplikoni një produkt hidratues për kujdesin e lëkurës në mënyrë të barabartë në të gjithë fytyrën si zakonisht. Aplikoni maskën mbi produktin për të bllokuar lagështinë. Lëreni të veprojë për 10-15 minuta ose për aq kohë sa udhëzohet për maskën/produktin e kujdesit të lëkurës. Shpëlajeni maskën me ujë të ngrohtë dhe sapun të butë. Shmangni zonën e syve.


KUJDES/PARALAJMËRIME:

Jo i përshtatshëm për t'u përdorur me tharje ose maska ​​balte.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.