Home
Syze Dielli
Norrsken
Essence Syze të diellit

Përshkrim

Sytë e rrumbullakosur të maceve në të zezë të ngurtë janë nuancat kryesore të gardërobës. Lentja gri smoky është e polarizuar, duke mbrojtur sytë tuaj nga rrezet e dëmshme të diellit. Dorëzohet në një kuti të zezë, gjysëm mat, me një leckë lëmimi të butë dhe të lehtë.
Lëkura e nxirë dhe rrobat e lehta, një imazh i përsosur për të treguar bizhuteritë tuaja. Shtoni pak shkëlqim në ditët (dhe netët tuaja të verës!) me koleksionin e ri Norrsken. Zgjidhni pjesët tuaja të preferuara që përputhen më mirë me planet tuaja për këtë sezon!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.