Home
Dhurata për Meshkuj
Giordani Gold
Giordani Gold Kuti dhurate Silver

Përshkrim

Bëni një dhuratë të dashur nga aromat e bukura Giordani Gold, me një kuti të argjendtë që mbyllet me një fjongo të zezë saten.
 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.