Home
Mjete të tjera grimi
THE ONE
Lakues i QerpikëveTHE ONE

Përshkrim

Ngrini dhe përdredhni qerpikët përpara se të aplikoni maskarat me rrudhësin e ri të qerpikëve THE ONE për shkëlqim të menjëhershëm, ngritje dhe kthesë të çdo qerpiku. Dizajni modern me shtrirje të gjerë e bën të lehtë kapjen e të gjithë qerpikëve me një pastrim.

Sigurohuni që qerpikët tuaj të jenë të pastër përpara përdorimit. Hapni kapësen e qerpikëve dhe vendosni një rresht të plotë qerpikësh midis tyre, duke i mbështetur qerpikët në një jastëk gome në bazën e secilit qerpik. Mbyllni kapësin tek qerpikët për 20-30 sekonda, ose 45 sekonda nëse qerpikët tuaj janë shumë të drejtë. Aplikoni maskarën THE ONE pas lakimit.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.