Home
Mjete të tjera grimi
THE ONE
THE ONE Stencilat e vetullave

Përshkrim

Vetullat me formë perfekte, të stiluar në mënyrë të përsosur në katër shabllone dhe pamje të ndryshme: të guximshme, të sigurta, të patrembura dhe të fuqizuara. Vjen në një qese ruajtëse të përshtatshme për lehtësi dhe rregullime të shpejta në pamjen tuaj.

Zgjidhni një shabllon vetullash që i përshtatet pamjes që dëshironi dhe plotësoni, vijëzoni dhe përcaktoni. Për një pamje më të lëmuar, prekni vetullat me piskatore, korrektor dhe xhel për vetullat.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.