Home
Mjete të tjera grimi
THE ONE
THE ONE Mbrojtës i Qerpikëve

Përshkrim

Nuk ka më aplikim të rimelës me rrëmujë dhe pa zhurmë me mburojën e domosdoshme të qerpikëve THE ONE. Mbulon të gjithë qerpikët, falë dizajnit inovativ dhe të përshtatshëm me sipërfaqe të gjerë. Lehtë për t'u pastruar, e qëndrueshme dhe e përkryer për përdorim në lëvizje.

Mbajeni mburojën e qerpikëve direkt nën ose sipër vijës së qerpikëve, në mënyrë që qerpikët të qëndrojnë në mburojë sa më afër rrënjës që të jetë e mundur. Aplikoni maskarën duke ndjekur rritjen natyrale të qerpikëve. Pastroni, thani dhe vendosni kapakun përpara se ta ruani.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.