Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Charcoal Shower Sfungjer

Përshkrim

Fluks dushi i mbushur me qymyr për të krijuar një shkumë të pasur dhe për të ndihmuar në largimin e papastërtive. Qymyri dihet se ndihmon në pastrimin dhe pastrimin e thellë. Përmirësoni lojën tuaj të pastrimit me një shkumë të pasur, të mbushur me qymyr.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.