Home
Sprej për Trup & Deodorant
Aromat për Femra
Shishe aromash

Përshkrim

Një grimcues elegant që të mund të sillni lehtësisht me vete aromën tuaj të preferuar. Plotësisht e rimbushshme, kjo mini shishe mban rreth 65 spërkatje parfumi. E përkryer për adhuruesit e aromave që janë në lëvizje!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.