Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Splendid Bouquet Çantë tualeti

Përshkrim

Vareni këtë çantë të mrekullueshme tualeti në shtëpi ose merrni me vete, në udhëtimet tuaja. Me tre ndarje të bollshme, një grep për t'u varur kudo që të keni nevojë dhe një dizajn të bukur printimi të një buqete të mrekullueshme me lule.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.