Home
Dhurata
Dhurata
Still Cosy Filgjan

Përshkrim

Një shoqërues i ri për pasditet e gjata në qendrën tuaj të shtëpisë, kjo turi bujare në të bardhë është zbukuruar me detaje në ar të shndritshëm dhe mbështjellë me një mëngë të thurura e të lëvizshme në ngjyrë burgundy të thellë. Mban 340 ml të pijes tuaj të ngrohtë të preferuar.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.