Home
Ora & të Tjera
Stoli
Still Orë për meshkuj

Përshkrim

Një ndeshje perfekte mes stileve sportive dhe klasike, kjo orë kombinon një rrip dore të zi me aligator artificial me një numërues blu të çelikut të vendosur në një këllëf me shkëlqim dhe të argjendtë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.