Home
Vathë
Stoli
Still Set prej 7 palë Vathësh

Përshkrim

Një palë vathë për çdo ditë të javës do të bëjnë një dhuratë kaq të bukur. Ky grup i ëmbël ju lejon të zgjidhni midis modeleve lozonjare si yjet, çelësat ose lulet, gurët e qelqit në ngjyrë ari, një guri të prerë në diamant në formë pike ose klasikja e përjetshme: një perlë artificiale e vetme, e lëmuar si mëndafsh.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.