Home
Ora & të Tjera
Stoli
Still Twist Vathë & Byzylyk Set

Përshkrim

Gëzojeni një të dashur me një grup delikate vathësh në ngjyrë ari dhe një byzylyk të hollë zinxhir me një dizajn rrotullues, të veshur me gurë qelqi vezullues. Madhësia e byzylykut rregullohet lehtësisht me një mbyllje elegante me fije tërheqëse.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.